Pipacs Blog

Blogolunk, mert az értékes információból sosem elég!

2015. június 15. - pipacspekseg

Egy pékség számára a legfontosabb, hogy kiszámítható minőségű kenyeret, pékárut állítson elő minden nap. Ez nálunk sincsen másként. Legfőbb célunk, hogy organikus szemléletünket és tiszta szívvel készülő kenyereinket minél több kedves vásárlóval megismertessük és megszerettessük.

Az internetes felületeink célja, hogy ne csak a kenyereinket, hanem bennünket is megismerjenek a Vevőink. Szeretnénk tanulságos történetekkel, tapasztalatokkal gazdagítani az olvasóinkat, mert meggyőződésünk, hogy a lényeg nem csak a finom kenyér, hanem az is, hogy "milyen kezek és lélek gyúrja" azt a csodás veknit, amit a végén az asztalnál elfogyasztunk. 

Az organikus szemlélet lényege, hogy a termelési folyamatból nem hiányozhat a természet és az ember, hiszen ezen "összetevők" által válik valóságossá bármi, amit előállítunk. Nem csak az a fontos, hogy mit csinálunk, hanem az is, hogy honnan származik - egy élelmiSZER esetén - az alapanyag, s hogy miként / hogyan készül el produktum, amiért munkába indulunk minden nap.

Szeretettel köszöntünk Téged a jövőbeli olvasóink között, igyekszünk minél több kenyérrel és organikus szemlélettel kapcsolatos értéket megosztani ezen a blogon. Nyitásként küldünk egy filmet, melynek témája: A kenyér. :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pipacspekseg.blog.hu/api/trackback/id/tr717546616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása